28. november 2009

Julefrokost....

...står der på programet her i aften. Jeg er mega monster træt i min krop. Har snakket lidt med Preben om mit dårlige humør, som han også mærker meget til. Jeg tror det bliver godt at være lidt os selv efter besøg hele sidste uge. Selvom det er min mor, er det stadig ikke helt det samme som at være de vi plejer.
Aftenen igår var slem, Max hostede og hostede og stod op mange gange og det endte med en tidlig aften kl. 22, for der var jeg helt blæst oveni. Så der er ikke så mange ord i mig i dag...kun muthed og tristhed. Jeg håber snart det vender...

5 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Kære Rikke. Uanset hvor stor hjælp man får af sine nærmeste, kan det være en belastning med at være sammen i så lang tid.

Tænk på, at du lige har født, at du og din lille familie lige skal finde Jeres ben sammen.

At du er træt som du beskriver, kan jeg da godt forstå. Tænker, at du skal blive lidt mere hjemme med Mathias og skære ned på besøg både ude og hjemme.

Bare et forslag, der har hjulpet mig igennem den første tid med Anton.

Kan du have en rigtig dejlig dag og send gode hilsner til Preben. Jeg håber, at han får en rigtig dejlig julefrokost.

Kærlig hilsen
Jeannette Mariae ;-)

Fru E sagde ...

Vil bare sige, at jeg føler med dig. Håber bare sådan snart, at det vender.

Håber du får en god julefrokost trods alt, og kan hente lidt energi i, at være sammen med muntre mennesker.

Kram

Lavendel sagde ...

Det trætter at være sammen - selv med sin mor! Tlbage i din hverdag håber jeg det vender for dig - tag det helt stille og roligt - lad være med besøg og lad julehyggen med de to skønne unger stille og roligt indfinde

mette b sagde ...

Jeg håber du finder roen og overskuddet igen. Knus fra Mette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

1000 tak for gode råd og opbakning.Jeg har planer om en tur til Lyngby, hvor der skal ordnes nogle småting og mine kusiner kommer i morgen eftermiddag og julebager og hygger. Men for mig er samværet også vigtigt og julefrokosten igår gav mig faktisk rigtig meget energi, det var sjovt og hyggeligt : )
Juleknus til jer alle 4