6. oktober 2009

Tasken er pakket...


...til barselsgangen. Der er et par små sæt tøj, en sut, stofble, et tæppe, en varm dragt, små tuber med creme, ammeindlæg, et behageligt sæt tøj til mig og så mangler jeg nogle varme strømper, som skal købes. Andet behøver vi vist ikke. Max skal også have en taske der står klar, den venter jeg lidt med.


I morges fik jeg gulvet vasket i køkkenet og måske får jeg også vasket vinduerne på den side af lejligheden i dag. Der skal bare lidt regnvejr på ruderne til og så efterfulgt af efterårssol, så tænker man christ! Jeg har lagt sammen og det tager bare sin glade tid, der er allerede en vask mere på vej til tørresnoren. Men det er nu rart, at der ikke er top på - især når jeg nu har tiden.
Formiddagen skal nu bruges til hygge her foran alteret og i eftermiddag kommer mine to kusiner til kage og the.


Et tilbageblik på dagen der gik og morgenen der går på hæld.... igår var vi hos mine svigerforældre og spise. Prebens søster, kæreste og hendes barn var der også. Da vi kom hjem var jeg som sædvanlig i disse tider helt spilet ud...mangel på plads tror jeg... og vi sluttede dagen med et bad, massage og så læste jeg lidt. max kom ind til os kl. 6 og sov så en time mere i vores seng. En hyggelig ordning faktisk. Da vi stod op var han bare så sød og i tulle humør. Han så lidt morgen tv mens jeg lavede havregrød og ryddede op i køkkenet. Vi nyder begge morgenen på den måde.


5 kommentarer:

Madame sagde ...

Det må være så spændende for dig, Rikke, at tasken nu er pakket - forventningens store glæde vil jeg tro. Jeg håber alt går godt og nemt for dig.

Ha' en dejlig dag :)

Henriette sagde ...

Åh Rikke, jeg bliver mere og mere spændt. Glæder mig til at du kan fortælle at nu er I fire i familien. Jeg har tænkt på...

Ku du ikke få Husbond til at lægge et indlæg på her når det er sket, mest fordi jeg ville bekymre mig hvis der gik flere dage uden en lyd.

Mange kærlige hilsener
Henriette ;)) OG KNUS også

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Det er bare så fedt ved denne gang, at man har mere overskud og at jeg har haft så lang tid herhjemme. Ingen tvivl om, at vi glæder os.
Henriette: Jeg regner ikke med vi skal være på sygehuset mere end en el. to dage og der ligger vi jo nok ikke noget ind. Men jeg skal nok skrive, når jeg kan mærke at der er ugler i mosen ihvertfald.
Når vi så kommer hjem skal jeg se om jeg lige kan smide et indlæg ind eller få Preben til det : )

Kærligst Rikke

Lavendel sagde ...

Uuuh altså, det er spændende. Det bliver godt at se den lille ny Prins.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone: Ja, rigtig spændende. Der er filme heller ikke lang tid til : )