21. september 2009

Nye planer...

...end de oprindeligt. Da Preben forsov sig og tog bilen i stedet for cyklen. Jeg skulle have været end og tanke bilen og i Silvan, men nu er det nemmere at gøre det hele, når jeg alligevel skal på farten i morgen. Når de åbner i Herlev skal jeg have hentet mine støvler, der endelig har fået en ny hæl og så tager jeg i Silvan og bytte noget, vi har liggende. I Lyngby skal jeg så til Psykiater og på posthuset med 2 par ventebukser, som jeg har solgt. Derefter går turen til København, hvor jeg lige kan finde en bænk, gå lidt rundt eller spise en is inden jeg skal op hos Sundform og have et Japansk Lift, det bliver supergodt.
I dag er planer så at spille WOW, hvor jeg nu er blevet lvl. 70 og lige har storshoppet nyt gear til min Mage - sort? Ja det må det være, når man ikke selv spiller. Når vores tøj er ved at være tørt skal det så ligges på plads, for det kan jeg ikke helt iendnu og så skal jeg i kælderen og hente str. 50 og 56 op og grovsortere og så have det vasket fri for kælderlugt og andre folks kraftige brug af vaskepulver. Så bliver skuffen dryppet med citronaroma og så håber jeg, at det kan holde sig lidt frisk i duften. men jeg har sådan en lyst til at komme i gang med det. Min svigermor har ellers lige ringet og inviteret mig med ud på Christiania og gå tur, men jeg er lidt afskrækket mht. til mit bækken og hvor ondt jeg havde efter en gåtur i fredags. Så jeg tager den med ro, selvom det ville være så dejligt med en gåtur. I dag kommer mine svigerforældre så og henter Max, der skal med dem hjem og sove. Vi skal ind og se "Pigen der legede med ilden" i Emperial i aften og inden det spise pizza fra et rigtig godt pizzaria inde tæt på Planetariet. Vi tager det med ned til søen og nyder det lidt : )

2 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Hej - jamen - du har da fart på . Mon ikke du snart føder? Den der foretagsomhed...du kan også dryppe skuffen med lavende (!) men hvis der er lugt i skuffen, så giv den engang Rodalon først.
Knus

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lavendel: Skuffen lugter ikke, men jeg har noget tørret lavendel, jeg kunne komme i en stofpose og lægge i bundet. Ellers køber jeg mere lavendel i Lyngbys helsebix i morgen. tak for info ; )