19. september 2009

Kolosal udmattelse

I dag arbejdede vi i et par timer og havde et lidt kildent emne, der skulle nås til enighed om og det var ærlig talt ikke helt behageligt hele tiden, da der var en de ikke var enig. Men demokratiet vandt og det endte med, at vi brudte op i fordragelighed og jeg kørte til Horneby og fik købt autostol, som var rigtig pæn og fandt hjem efter lidt tvivl. På hjemturen mærkede jeg så nattens mangel på søvn og jeg er øm i hele kroppen og virkelig bare træt. Da jeg kom hjem kørte vi til Lyngby, for at hente den nye bedside seng, men madrassen var ikke med, så den skulle bestilles igen og så fik jeg også bestilt nogle tilhørende lagner. Flere øko-stofbleer og et rasleæg og så tilbage til bilen igen. Vi dog også Paradis is...Uhmmm
Nede i parkeringskælderen var vi så udsat for et mindre sammenstød, som virkelig vildt mærkeligt. Vi var egentlig inde i bilen alle 3 og der kommer så en far med sin datter, som har stået og luret lidt på, at Preben har bakset sengen ind i bilen. Han havde lukket døren helt op til mandens BMW, men på inden måde hårdt og der var heller ingen ridse, det var han sikker på. Manden kommer så hen og siger, at det er da for meget og at Preben har lavet en kæmpe bule i hans dør. Preben stiger ud og siger hvor det er, for det er han da sikker på ikke er tilfældet. Manden påstår at der er en bule og at han har set Preben har lavet den. Bliver ret så gal og siger at det er da mega tarveligt. Jeg er helt målløs og undrende over hvad jeg ser. Preben er så heldigvis kvik nok og siger, at han jo umuligt kan have lavet bulen, da døren slet ikke har kunne ramme der hvor ridsen (ikke kæmpe bulen) er. Manden siger, at vi jo er kørt en meter frem inden Preben kommer ud af bilen, men Preben fastholder, at det jo ingen forskel gør, da bulen sidder for lavt under alle omstændigheder. Så siger han, at den må han jo nok tage på sig og beklager. Preben siger, at han lige skal tage det med ro inden han anklager nogen. Da vi så snakker alt hvad han sagde igennem, virker det hele så opsat, som om han ville hænge os op på den ridse, så han kunne få den betalt. Det virkede lidt for kunstigt med den kæmpe bule og han sade, at han var jo træt af at male døren om hver gang han fik en ridse mv.
Undskyld - men sådan en nar!!!
Nå, men dagen endte med mad, bad, nogle tårer - fordi det er hvad jeg gør, når jeg bare ikke har mere i mig at give, en sød dreng, der har været super dejligt for preben at hygge med igår og også i dag har han været min lille engle. Men moderen har haft alt andet end sprudlende overskud. Jeg har badet ham, skiftet hans bleer, læst for ham, set film med ham, men har ikke kunne overskue noget som helst af det uden at tænke på hvordan jeg dog holdt mig frisk og tårende tilbage. Jeg har bare været så übertræt ; )

3 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Ja, sådanen meganar - håber du får en god dag i dag!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lavendel: Ja, det må man sige og tak og i lige måde. Vejret er o skønt her hos os ihvertfald ; )

Gittemay sagde ...

Sådan en 'Carl-Smart' har vi også oplevet. En der liiige troede, at han kunne fedte en bule af på os - og som også sad på en måde, som på ingen måde gav mening i forhold til vores bil. Kors, hvor kan nogle folk være tåbelige nogengange.

KH Gittemay