27. september 2009

En sej aften...

...og nat. Jeg løb i pendulfart inde hos Max og lige meget hjalp det, så omkring kl. 22.30 tog jeg ham med ind i vores seng. Da jeg fortalle ham, at han gerne måtte komme ind til mig, for jeg ville gå i seng nu, så startede han den hyggeligste kvidren. Da han kom ind til vores seng sagde han emd stor entuiasme; "Naaaj, hvor er den flot" og han mente så vores seng. "Har du købt den på loppemarked, mor?". Sådan snakkede han så den næste halve time og alt muligt der var flot og "tusind tak, mor" og "Hvor er det bare hygligt". Den fik hele armen og han var bare ikke til at stå for. Jeg tror vi sov omkring 23.30 og han vågnede kl. 7. I dag er han lidt varm, næsen løber og han hoster også, men ingen astma.
På loppemarked fandt jeg 4 ret nye børnebøger, den ene med et indbygget keyboard og et system, så man kan lære at spille nogle af børnesangene fra Åh Abe. Meget sjovt. De fire gav jeg 40 kr. for og fandt en lyskæde med sommerfugle til Lillebrors seng eller puslebordet med forskellige farver til 20 kr. En Katvig dragt i str. 62 til 20 kr og Toget Thomas dvd til 20 kr. til adventsgave, der stadig var pakket ind : )

2 kommentarer:

Huset i Hou sagde ...

Det lyder som noget af en nat - men dog med lykkelig slutning. Jeg har selv astma - det er ikke sådan at spøge med. Jeg tror, de adventsgaver bringer glæde og flere 'tak, mor' med sig :-)
Rigtig god søndag

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Maxs astma er heldigvis nok noget han vokser fra, for det er meget mildt og yderst sjældent. Heldigvis og noget vi selv stort set kan klare med zoneterapi, så det er dejligt. I dag blev det til lidt over en times lur. Så vi er lidt trætte i masken i dag.