29. september 2009

Efter en lang nat...

...er Max nu afleveret med nyheden om, at de skal i sejlklubben i morgen og hygge sig i det fri og på torsdag kan det være han er heldig at måtte deltage i børnekulturdag på Gladsaxe hovedbibliotek. Det er dejligt med små ture og det er de gode til i Max's vuggestue.
Max kom ind til os i nat ved 3-tiden og Preben tog ham op i sengen, derefter hostede han nærmest hele tiden og det var umuligt at sove. Jeg tog ham ind i hans egen seng og gav ham noget vand og en omgang zoneterapi og så stod han ellers op et par gange. Til sidst gav Preben han et hvæs af hans astmaspray og så har han da sovet lige siden og helt til kl. 8. Men der gik da nok et par timer i nat uden søvn : )

4 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Peter var meget syg af astma, da han var lille, så jeg ved virkelig godt, hvad I gennemgår.

Det er både hårdt for Max og Jer som forældre.

Håber, at du får hvilet dig lidt i dag.

Knus ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Han har det heldigvis kun i mild grad og der kan gå måneder imellem. Vi har købt uldbodyer, som han sover i og det skulle også hjælpe. Jeg er ikke så glad for den der astmaspray, min morfar har overmedicineret sig selv og ryster som et espeløv pga. af det. Så jeg har mine kvaler ved at han overhovedet skal have det. Men han får når det da og det er jo så ikke så tit : )

Madame sagde ...

Det var synd for jer alle tre, Rikke, men det er jo desværre, hvad man er ude for med mange små børn. Astma og allergi bliver mere og mere udbredt. Hvis det kun er nogle få gange om året, er det heldigvis en meget mild form for astma, Max lider af. Jeg håber, du kan sove lidt i løbet af dagen ...

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: jeg har slappet af men ikke sovet. Det er jeg desværre ik så god til, for jeg har ikke været træt. Men jeg glæder mig nu til at skulle hente den lille mand om lidt ; )