5. september 2009

50 min...

Før hen havde Preben en god vane med at lave sig en White Russian og tage et karbad hver fredag. Det gjorde han nogle gange, da vi havde den gamle lejlighed med badekar. I dag fandt han igen drinksbogen frem og fandt en flødesjus, som skulle prøves. Det var måske sådan en jeg skulle have taget før aftenens putning : )


50 min. tog det at få max til at sove. Det gik okay, ikke uden bare lidt frustration. Der skal så heller ikke så meget til for mig og det er nok det Max kan mærke, så det tager endnu længere tid inden han giver sig. Han spiller på alle kangenterne inden han må øjnene glide i. Men det lykkedes og det er dejligt. Jeg ved at indsatsen er godt givet ud, når lillebror kommer og man gerne vil undgå alt for meget kaos onkring sengetid. Jeg synes ellers at vi er meget anerkendende. Men ved jo godt, at de faste rammer og forudsigelighed er meget værd. Så en god kombination tror jeg på : )
I dag da vi var i LIC og købe ind troede Max faktisk vi skulle i svømmehallen, hvorfor ved jeg ikke. Men vi besluttede at tage i Bagsværd svømmehal en times tid her i eftermiddag og det var dejligt. Da vi kom hjem fik vi risengrød og så en lille film med Micky Mouse sammen alle 3. Nu er jeg træt af klorluft, cold tyrkey og efterveer fra igår, så jeg vil surfe, læse og sove : )

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt gået med putningen, det skal nok blive helt fint, dejligt med en tur i svømmehallen. Vi talte med Bianca om at vi tre godt vil med derud en dag sammen med Jer, det vil Max nok synes var en god ide. Husk at alle butikker har åbent i morgen. Kærlig hilsen Farmor

Jeannette Mariae sagde ...

Det var da dejligt, at det gik så fint med Max... Keep up the good work.

Knus fra engen ;-)

Losarinas mor sagde ...

En drink og et karbad- skøn vane :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Farmor: Ja, det er dejligt og typisk, at når man endelig tager sig sammen så er det tit bare så nemt.
JM: Det er bare rigtig dejligt. Du drømmer ik om hvor sød han også har været i dag, måske det hænger sammen hele vejen rundt. Han er nu normalt sød, men i dag har han da været super duper : )
Miri: Vi har desværre ik karbad mere og han kan ikke være i Maxs lille kar desværre. Jeg er ik god til drinks med mindre de smager af saftevand, så det er desvæære en skøn vane han selv må have. Det er lidt øv, for det så nu så hyggeligt ud.