17. august 2009

Søvnløs i Søborg

I nat var jeg inde og hente Max, havde slet ikke i tankerne at få ham til at sove i sin seng og derefter kunne jeg bare ikke sove. Der gik nok en time eller to før jeg slumrede hen. Så lå jeg der! Det er bare så irriterende og jeg ved jo, at jeg så er træt i dag. Men måske skulle jeg tage en lille lur efter min tur til Herlev. Dagen i dag skal bare være afslapning. Jeg er sikker på, at man bliver doven af at gå herhjemme, det mærkes hurtigt. Men på den anden side, om ikke ret mange uger, så er der jo rigeligt at tage sig til og så må min dovne krop vågne op til dåd ; )

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Du må ud at gå i det dejlige vejr :-)
Så kan det være du sver godt i nat :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Ja, har lige været et smut i Herlev. Nu vil jeg ind og tage mig en lur. Min energi er virkelig bare i bund i disse dage, sådan rammes jeg en gang imellem. Jeg skal lige samle lidt overskud til jeg skal hente Max og vi skal være alene hjemme i aften : )

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg fik heller ikke meget søvn i nat... De kære børn, de kære børn...

Tak for mange dejlige indlæg og billeder. Det er så fint at se din store mave og storebror Max ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Det var godt nok Max, der vækkede mig, men det var bare lioge en af de dage, hvor jeg så ikke kunne sove mere, før der var gået noget tid. Træls. Jeg har heldivis fået en time på øjet nu her og det var rigtig dejligt : )