3. august 2009

Så langt så godt

Efter en telefonsamtale med veninde Anna om B12, en mail fra direktøren af Vitaviva.com og hans udsagn fra sclerosepatienter, så er det B12 i sugetabletform jeg skal have til at lægge under tungen, så den går direkte i blodbanerne, multivitaminet jeg bliver bedst dækket ind af er Vitamax og så fiskeolien skal komme fra Lekaform, den har nemlig vundet i Tænk's undersøgelser. Men jeg har stadig en del vitaminpiller tilbage og dem vil jeg gøre kål på først, for jeg har et skab fyld med piller jeg ikke spiser.
I morges skulle jeg jo på Herlev Hospital, men inden det skulle vi have Max i tøjet og ned på cyklen, der var helt flad. Om efter klapvognen og ned i vuggeren med ham, hvor jeg så fik Preben til at ringe efter en taxi imens fra hans arbejde. Jeg nåede lige op på hosp. til tiden og skulle så drikke et glas vand emd 70g. sukker i og fik mega kvalme...i godt 3 timer havde jeg kvalme. Efter 2 timer fik jeg taget en blodprøve og tog så hjem. Snakkede med Anna på vejen og da jeg kom hjem fik jeg endelig noget at spise. Nu vil jeg være praktisk lidt, få lavet en bolledej, måske støvsuge. Ellers må det vente til i morgen...

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Godt du har fået styr på vitaminerne ! Hvad er nu det for en prøve ?

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Blodsukker, for at se om man har tegn på sukkersyge. Hvad jeg så ikke havde de 2 sidste gange jeg fik det taget, men fordi min mormor fik det da hun var gammel, så skal jeg møllen igennem igen. Så det er sådan lidt tidsspilde for mig, men pyt..så er det da helt udelukket ; )