13. august 2009

På trods...

..af et følelsesudbrug
er jeg da glad for...
de kommende 10 ugers fordybelse i praktiske gøremål.
at kunne give Max 10 uger med korte vuggestuedage og ro om morgenen og når jeg henter ham, det betyder meget for ham og for mig. men også at kunne give ham en lillebror, der bliver en stor gave er jeg sikker på.
at begge mine kusiner nu bor på Østerbro og jeg kommer lidt tættere på dem, det er rart at vide, at de er lige i nærheden og de er så stolte over at blive kaldte "de to mostre" til Max.
at vi har sådan en kærlig dreng, at han er så kvik til at lære nye ting og så ivrig, at han hver dag overrasker os med nye ting han siger eller gør.
at jeg har bloggen, når hjernen koger over og at jeg kan komme det til livs på en god måde. Jeg deler dog med verden, men jeg er næppe alene og det føles godt - bare det man mærker at budskaber flyver afsted unden mål, men man kan gribe dem hvis man vil : )

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Så lige i bogklubben: Psyke og sjæl, at de anbefaler en bog, der hedder Slip bekymringerne - gør op med lykkens værste fjende og stop den negative selv-snak.

Bare til din orientering.

Knus fra engen ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Den må jeg da lige ind og tjekke. Tak for tip ; )Jeg er gået lidt død i den slags bøger, men det er nu også rart at have en masse at læse i og da især noget hvor man bliver bare lidt klogere ; )