19. august 2009

Dage med Max....

....der huskes, er dage som denne. I det hele taget har denne dag været fyldt op med glæde og good vipes hele vejen igennem.
I morges havde Max og jeg en hyggelig morgenmadsstund, som jeg virkelig nyder, fordi man sidder og har de mest intense stunder med små samtaler og masser af ord.
Dagen for mig var også dejlig, hvor jeg jo hyggede med Mie og sådan en ting som at tale emd hende giver så meget energi .
Da jeg hentede kl. 15 var alle børnene ude og jeg sad med en lille pige i lang tid, der var ked af det og da de var få voksne kunne jeg ikke lade være. Max tog det fint og han legede bare så godt. En af pædagogerne mindede os om, at vi har en dejlig svedske i Max og vi må da håbe den næste bliver lige så sød ; )
Da vi endelig kom hjem var Preben også kommet og han kom ned med is til os. Vi gik på legepladsen i lidt tid og derefter op, for Max havde lige en udgift i bleen. Preben tog Max med i træningslokalet, som vi har her hvor vi bor og trænede sin ryg og Max var glad for at være med. Jeg lavede mad til de kom igen og efter maden cyklede vi en tur på en halv time og kom forbi Rema og købte ind til råcreme med syltede frugter, som vist er en 80'er spise. Men Max nød at vi skulle have dessert efter vores bad. Han var bare så glad.
Nu er Preben ved at putte ham og cykelturen med efterfølgende dessert var lige prikken over i'et på en dejlig dag : )

1 kommentar:

Jeannette Mariae sagde ...

Hvor er det skønt med dage som disse. Jeg har også haft en superdag med lillemanden her og hans far ;-)