26. august 2009

at savne...


...det er vist sundt nok.

Jeg kommer at savne ham Max helt vildt. Han kommer hjem fra sommerhus på lørdag og så skal han ind til mine kusiner og passes om eftermiddagen og sove der til søndag. Men det er vist bare med at nyde tiden til sig selv og tænke på, at det er godt for Preben og jeg. I eftermiddag skal jeg hente Preben ude på arbejde kl. 15 og så køre i Ikea, som ligger lige ved siden af og købe seng mm. Så skal vi hjem og sætte det op og så kører vi nok på McDonalds og spiser, henter en film og noget slik og så skal vi hygge os.
I morgen har vi ingen planer endnu, fredag skal jeg besøge mit arbejde og så skal vi nok ind og høre Nik & Jay i Tivoli, bare fordi det kunne være sjovt. Så langt så godt. Så skal projekt stolemaling gøres færdigt i denne uge. Er i gang med stol nr. 2. I morgen når jeg nok en stol og bordet og så den sidste på fredag : )

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Hvor er det herligt med sådan en miniferie for Max. Nu må I nyde det, mens I er alene.

Knus fra engen ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, indtil videre er der jo blevet arbejdet ihærdigt med Max's værelse, men aftenen står på Mænd der hader kvinder eller en anden god film. Vi trænger virkelig til det nu : )