31. juli 2009

Venskaber 2

En af mine største ønsker er, at få mere tid sammen med veninder, vennepar og familie. Anna har jeg heldigvis set en del i den seneste tid og det har været SÅ dejligt. Igår sendte jeg en sms til Mie, og hun vil kigge i kalenderen, så vi kan mødes og hygge, når vi kommer hjem fra vores mini-ferie i Jylland Max og jeg. I morgen skal vi se Jannik & Maria og (Ida-Marie, som hun nok skal hedde) i Frederiksberg have, så der sker da lidt på den front. Max og jeg skal som skrevet til Jylland igen og skal se Anna, Min brors familie, min moster og onkel og naturligvis være sammen med mine forældre. Mit ønske er sendt ud og jeg håber at initiativerne bliver flere fremover.
Ja, det lyder skørt, men det er jo en af mine store problemer. At føle mig god nok til mine omgivelser og jeg har det endda godt for tiden. Men hvis man kunne opleve,hvor jeg kommer fra og hvad jeg har været igennem, og hvad jeg er opvokset med, så er det vist bare en dårlig vane, et mønster, der er svært at bryde og man ville tænke...åhh, that's why ; )

7 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Kære Rikke. Du skulle altså investere i bogen: Naturlig overflod - i går var teksten faktisk om vaner, der stjæler dyrebare øjeblikke - om hvor svære de er at bryde, men at det kan lade sig gøre.

Måske du kan låne bogen på biblioteket.

Knus fra engen ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jeg kigger lige efter den på nettet. Jeg burde bare leve i nuet, men problemet med disse aftaler er, at hvis jeg ikke tager initiativet så går der bare endnu længere tid, hvor man glider endnu længere fra hinanden og planlægning skal der jo til. Så vanen omkring mit syn på mig selv må være den der skal brydes. Så vidt jeg da kan se???

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg vender lige tilbage med, hvor du eventuel kan købe den ;-)

Jeannette Mariae sagde ...

Her kan du købe den - og endda billigt: http://www.psykeogsjael.dk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10655&langId=100&club=LIV&categoryId=14269&productId=36216

Knus ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jeg fandt den på pensum.dk til 70kr. Den er brugt, men put med det. Jeg kan nemlig ikke handle hos Borgen, når jeg ikke er medlem og den var udsolgt et andet sted fra. Jeg troede forfatteren var Karen Blixen, det var derfor jeg ik kunne finde den nogen steder ; )

Madame sagde ...

Jeg vil også varmt anbefale dig 'Naturlig overflod', Rikke. Jeg læser tit i min - det er en bog, man aldrig bliver færdig med, den er enestående.