11. juli 2009

Så fik vi fejret fætter William

Ahhh, kan det nu også passe, at det alt sammen er til mig ; )
William, ta' hvad du kan få. Du vil finde ud af, at kage det er bare det bedste.
Stol på fætter Max : )

Max og den evige følgesvend Flemming og hunden Perle

I dag tog vi til Herringløse kl. 12.30 og fik Max til at sove efter en god gåtur. Han sov heldigvis 2 timer. Imens fik vi lidt frokost og det var rigtig hyggeligt. Ikke nok med at Preben og Lennart er venner gennem mange år, så har deres far og mor fundet sammen, hvilket gør dem til brødre...hi hi. Derfor de mange nye titler. I dag da vi kørte hjem ville Max have farfar og han er nu ellers død, men Max er måske blevet spurgt om noget med farfar i dag....altså Flemming, så forvirring kan man da hurtig skabe og jeg tror Preben gerne vil have at Farfar er hans far - trods alt. Men der er ingen tvivl om, at Bedstefar Flemming er guld værd og bare Max's foretrukne sted at søge hen, når vi er til noget sammen.

Preben er gået ned for at spille tennis med underboen og jeg har puttet Max, der var lidt vrøvlet efter et par dage med fest. Det viste sig så også at han er ved at få de sidste kindtænder foroven. Mener det var der jeg mærkede 8 små spidser og det kan jo også drille, men ikke noget vildt i forhold til de andre tænder, så det er jo dejligt. Nu vil jeg sidde stille og roligt og ose rundt på nettet efter ting til den lille, som jeg ved vi mangler eller som jeg bare falder over og måske også til mig selv. I morgen vil jeg så kunne glæde mig over endnu et herligt loppemarked : )

3 kommentarer:

Lavendel sagde ...

God fornøjelse på nettet og på loppen!

Jeannette Mariae sagde ...

God fornøjelse - Skønne billeder af ungerne ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lavendel: Tak, det var endnu en herlig dag med mange fund. De må lægges ind når Max sover, så jeg kan dele mit held med jer.
JM: Ja, de er nu nogle svedsker : )