28. juli 2009

Home Sweet Home

Max ser Tigermanden i "gryden" i Varde, har lånt Fars rockstarbriller : )
Een af favoritbeskæftigelserne var at cykle med Morfar, de kører også sammen i hans gamle bil rundt om huset og Morfar er bare en stjerne : )

Efter vi havde fået en is i Hjerting, sad de to herre lige og nød den friske vind : )
Så er vi hjemme igen efter 5 dage i det jyske hos mine forældre. Vi kom torsdag og kørte hjem i dag igen. I den tid har vi voksne raflet noget der hedder "30", vi har set film, sovet middagslur, læst og fået god mad ala Mors køkken.
Fredag kl. 10 var vi i Varde og se Tigermand, som er et årligt show for børn. Der sad vi sammen med Anna & hendes familie og fik en os bagefter. Max har været godt underholdt, for fredag kl. 14 kom hans fætter Markus & kusine Matilde og skulle passes natten over, de legede godt sammen. De er 6 & 10. Fredag eftermiddag kom Farmor & Flemming på deres traditionelle weekendophold, så vi var pludselig mange. Men det gik da...
Lørdag formiddag tog mine svigerforældre med os til Blaavand og der osede vi og fik da også købt en mini-elpisker til Max, som er et hit, 4 langærmede bluser, han fik 3 bolde af Farmor og 4 små pyntekatte, som han selv var oppe og betale. Lørdag aften grillede vi på trods af ikke helt super vejr, men med en overdækket terasse, så var det ganske hyggeligt. Markus & Matilde var igen kommet og skulle passes, da deres forældre var til årets Open Air og stå i baren. Børnene var begge dage lang tid oppe og Max nød det, men vi kunne også godt mærke en vis træthed og søgen efter ro og fred da vi nåede søndag.
Mine svigerforældre tog hjem igen søndag formiddag og Matilde & Markus blev også hentet tidligt, så søndag blev til en sumpedag, som vi alle 5 trængte til. Vi sluttede dagen af med i i Hjerting, hvor vi fik en is.
Mandag hyggede vi os, Preben & jeg tog et smut til Esbjerg, hvor jeg købte en BH og ellers var vi bare derhjemme, hvor Oldefar var på besøg. Max kalder ham konsekvent "Troldefar".
I dag fik vi også besøgt Moster Lene & Onkel Thomas og Karen og Anne, der var hjemme på ferie. Lene går hjemme mens hun er i behandling for en tumor i hjernen og Thomas blev opereret i fredags, fordi han på deres ferie på Samsø, rev den højre store lårmuskel over. Puha. Men de var ved godt mod alle mand og vi fik heldigvis også tid til at besøge dem : )
Max var helt igennem hyggelig at have med på ferie. I super godt humør og vi fik mange gode smil og grin med ham. Han tissede på wc for første gang i vores nærvær igår - har dog gjort det i vuggeren mange gange og hos Farmor & Flemming før.
Puha...sikke meget vi fik nået : )


3 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Sikke en dejlig tid, I har haft - under jer det af hele mit hjerte.

Losarinas mor sagde ...

Det virker som en dejlig ferie :-)Og velkommen hjem igen !

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lavendel: 1000 tak ; )
Miri: Det var det, en ferie efter Max's hoved og sådan skal de være : )