24. juni 2009

Min søn og jeg....

...har haft en dejlig eftermiddag. Jeg hentede ham kvart i 3, hvor han sad og fik frugt. Da han havde spist lidt gik vi ud på legepladsen, hvor der var både vand og sand og det er jo Max's ynglingselementer, så der legede vi i lang tid indtil jeg spurgte om vi ikke skulle gå hjem og sige hej til Linda, vores underbo. Da vi kom derhjem stillede hun op med kiks og saft og senere en is, så var Max jo i sit es. Preben kom hjem og var med i en lille time og tog så på casino. Dagen er gået ok indtil jeg hentede Max. Hovedet gør stadig ondt, men det er da blevet lidt bedre. Jeg har støvsuger, handlet og ryddet lidt op, vasket en maskine tøj og så ellers bare slappet af, for så skal jeg ikke stresse over det mere. Nu kommer min lille tullemus, så jeg skriver senere : )
Max og jeg fik øllebrød med flødeskum til aftensmad og det var da et hit. Max sover nu og det gik rimelig smertefri at lægge ham i dag. Han er en sød dreng!
Mit hoved gør stadig meget ondt sådan i bølger, der enten sider hen over venstre side af hovedet eller i venstre øje og tinning. Hvis jeg kunne trylle lige nu, så ville jeg nok lige gøre det ; )

Ingen kommentarer: