5. juni 2009

Der er vel altid en mening med alting...

...som at få to drenge. Det er måske i virkeligheden ikke bare det bedste for max, men for mig, der har meget feminin energi og for Preben, der i perioder i vores liv vil være den, der besidder overskuddet og derfor er det måske nemmere med 2 små drenge, som han kan boltre sig med. Jeg faldt over navnet Julius og Isak i går aftes og der er kommet flere søde navne til samlingen...

Jeg fandt en computer, som var anden prioritet af to, men den part reagerer ikke og derfor lader jeg skæbnen råde og tager ham, der viser sig at være it-mand og som gerne vil installere Windows Vista for mig og nye spil på den, så det valg var vist godt. Preben vil hente computeren i dag. 1500 kr. for en tip-top computer. Nogle gange er det vist meget godt at trække vejret engang. Ikke noget jeg ynder : )

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg synes, at Julius er det smukt navn, Rikke - det er der mange små drenge, der hedder. Det hed min farfars bror, og det er jo sjovt, som navne vender tilbage efter godt 100 år. Isak har jeg ikke hørt før, kun i bibelshistorie i skolen :O)

Dejligt med din computer ;-)

Losarinas mor sagde ...

Åh ja, det er svært med navne.. :-)
Tillykke med det hele :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg holder også meget af navnet Julius... Men også af Noarch eller Cornelius.

Kærlige hilsner fra engen ;-)