16. maj 2009

Omskiftelighed...

Jordbærdrøm
Pølsehorn
Chokolademuffins og Gulerodsmuffins med Philicreme : )


UPDATE:

Gæsterne er for længst gået og der er normale forhold i vores hjem igen. Vi har alle 3 været i bad, jeg har fået lagt lidt af Max's tøj til hans ferie hos Mormor og Morfar lagt til side.

Vi kan se tilbage på en hyggelig og lang dag. Max fik en mini-motorcykel, et Kaj & Andrea puslespil, en bog med med magneter, 100 kr., et sæt sommertøj og en joggingdragt ud over de gaver han har fået før. Jeg fik et gavekort til matas, salt scrub og drink up maske fra Origins, som er prøvet og er vildt lækkert, 300 kr. der skal veksles til dollars og 1000 kr. af min mor og far, der også kommer med til New York. Så det var jo dejligt : )Ligesom vejret skifter, så må vores planer om en udendørs fødselsdag i dag laves om. Denne dag har fyldt i mit hoved i lang tid. Max og jeg fejrer vores fødselsdage sammen og da vi fik talt sammen for lang tid siden, blev det omkring 25 mennesker vi skulle have med. Men der er omkring 15-18 der har meldt afbud, den sidste kom i morges. Så nu bliver vi vist 13. Men nu kan vi da være herinde om ikke andet. Jeg tror at vejret afspejler mit humør...bare lidt, for det er bare så ærgeligt, at der ikke kunne komme flere af de mennesker, vi holder af at være sammen med. Plus alt det man skal huske og alt det man gerne vil have er perfekt. Jeg er ikke så drevet den slags.
Hele morgenen har jeg bagt Jordbærdrøm, chokolade muffins og gulerodsmuffins med ostecreme på toppen og igår aftes fik jeg bagt pølsehorn og boller. Nu mangler vi bare minipizzaer og agurke- og gulerodsstave, så kan gæsterne godt komme : ) De kommer kl. 13 til 18, så jeg er i god tid. Men det er rart at være (næsten) færdig.

I aften skal vi nok bare slappe helt af efter dagens begivenhed og i morgen skal der vaskes lidt tøj, stryges og jeg vil starte på at pakke, når der nu er ro til det og dagen er lang. Jeg vil dog starte søndagen ud med et besøg på Lyngby Loppetorv og se om der er noget, der står RIKKE på. Det kan jo passende komme med til vask og måske hele vejen med til New York. Om 5 dage rejser vi og vi glæder os begge to. Tvivlen og Stikket af savn har da bidt sig fast flere gange hos mig...Kan vi nu undvære Max? Det kan vi med sikkerhed ikke, men vi kan glemme det ved, at der hele tiden sker noget og med en viden om, at han har det godt hvor han er. Nemlig hos Mormor og Morfar. Det skal vi kunne klare, for vi trænger til den tid sammen. Nogle gange skal man lige finde ind til hinanden igen og give sig selv lov uden dårlig samvittighed. Det er der heldigvis heller ingen af os der har og jeg ved at storbyen nok skal fylde mig med god energi : )

Forleden modtog jeg iøvrigt den nye Settlers 6 - Rise of an Empire og glæder mig til at spille spillet igen. Det er jeg ret ferm til og elsker den form for hygge. men da jeg så fik det installeret var vores grafikkort for slatten til spillet og jeg må kigge på et nyt i New York. Vi skal jo alligevel se på kamera og også det glæder jeg mig til. Vi har kig på et fra Sony, som ser rigtig godt ud : )

1 kommentar:

Jeannette Mariae sagde ...

Hvor har du dog været flittig og alle lækkerierne, lyder jo som en drøm. Mums...

Jeg håber, at Jeres fælles fødselsdagsfest bliver rigtig dejlig.

Kærlig hilsen fra engen ;-)