7. maj 2009

Fryd for sjælen-dag

Efter nogle hårde dage, så har dagen i dag været ovenud god. Jeg afleverede Max og det gik fint. Jeg tog til Jordmoder og der fik jeg en rigtig god behandling. Der var en sød studerende med og jeg skal gå hos en særlig jordmoder og får nogle ekstra gange, når jeg er noget længere henne. Omsorgen føles godt, når man har været igennem den omgang vi var sidst. Jeg bliver forsikret i alle ender og kanter og det har jeg det fint nok med.
Dagen på arbejde var god og da vi kom hjem kørte vi med det samme I kvickly, for at bestille den barnevogn, som vi vil købe - men den skulle så købes over nettorvet, så det må jeg have gjort. Derefter gik turen mod Toys'R'us i Gentofte, hvor vi skulle finde Max's fødselsdags gave/r. Max elsker at være derude og på den måde kan man lige teste gaven af, for det er mildest talt svært, at finde noget der rammer plet hos ham. Han løber rundt og finder så indimellem noget der fanger ham og han bruger meget tid på. Bla. en politibil han kunne sidde i. Så fed!!!
Jeg fandt f.eks. en sød Pompoli bamse fra Diddl og blev med det samme forelsket. Max gav den et klem og så kylede han den væk, for der ar noget andet der fangede hans blik. Men jeg køber den sku alligevel en gang, den er vildt sød. Vi fandt et kasseapperat og købte nogle penge ved siden af. Så fandt Preben en fjernstyret bil, som han insisterer på, at det vil være et hit for de to (for det er vist også en gave til Preben) og så fandt Max selv en hund, der sagde lyde, når man aede og klappede den bestemte steder. Den grinede han meget af, så den snuppede vi også. Så gik jeg op og købte det mens Preben gik med Max. Gaverne er i hus : )
Bagefter gik vi på MacD og spiste og sikke dog en fryd. Max er så sød og rolig og dejlig, når vi befinder os under de gyldne buer ; ) Da vi kom hjem stod den boller, Max hjalp med at lave bollerne og fik nogle rosiner, der skulle pyntes med og da vi havde været i bad, fik vi alle en bolle og så babyeinstein. Sikke dog en fantastisk dag i vores lille familie.


2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Det var da helt skøn læsning. Tak for det ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det sker også ind imellem. Men nogle dage er der lidt langt mellem snapsene. It's hard to be a nissemand : )