15. maj 2009

Billeder af min 2-årige på hans fødselsdag...

Af os fik han en hund, der bliver levende, når man klapper den på hoved eller poter og den er et hit. Han fik også et kasseapperat, hvor varene kan scannes ind og mønter var der også med til og en fjernstyret bil som han og Preben skal hygge sig med nede på fliserne. Han har allerede leget en del med det hele.

Mormor og morfar havde egentlig købt et minikøkken for nogle måneder siden, men Max fik også sandaler som blev taget i brun inden den store dag og en fin brun polo, som kom med posten.
Flag, fødselsdagstog og solskin...
Max virkede som om han godt forstod, at det var hans dag : )

En lille bondegård fik han af Farmor og Bedstefar, som todligere gav ham en høvlebænk - fælles for bedsterne er nemlig, at ingen af dem kan vente med at give gaver - især nok ikke bedstemødrene ; )Aftenen sluttede af efter mad i Biergarten på denne hoppepude i Tivoli og der var vi i lang tid, hvor Max løb rundt og havde det virkelig sjovt. Jeg tror han havde en dejlig dag.

I morgen kommer der gæster. Vi havde nok inviteret små 30 gæster, men mange var forhindret i at komme, så vi bliver nok halvdelen. Vi skal være udenfor indtil videre og der skal bages på fuld tryk i morgen formiddag. Så festlighederer ikke ovre endnu. Både Max og jeg bliver fejret, da vi jo er i New York på min fødselsdag : )

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Sikke en skøn dag I har haft med Jeres søn. Han ser ud til at nyde det hele i fulde drag.

Kh. JM

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Det tror jeg, at han gjorde : )