13. januar 2009

Thorbjörg Hafsteindottir giver inspiration

Denne kvinde taler til min fornuft kan jeg mærke, men jeg ville nok aldrig så lige så meget rygrad. Jeg vil dog prøve på at inplimentere nogle af de gode vaner og "take the babysteps untill I'm full grown" som Fergie synger. Jeg fandt 10 år yngre på 10 uger" i Netto til 95 kr. og da jeg efter de beregninger jeg gjorde er ca. 47 år gammel, kan det vist kun blive bedre. Mine første tiltag er allerede så godt som kørt ind. Jeg tager en multivitaminpille, ingefærpille, drikker Udo's Choise og har fundet min antioxidanter frem i form af en meget ildelugtende pille. Ud over det skal jeg drikke mere vand. Mindst 8 glas og helt ærligt - hvor svært kan det være : )

Dog sluttede vi dagen af for Max's vedkommende på MacD. Han har haft en kedelig dag med syge forældre, der har manglet energien til at være fit for fight. Han fik et mega anfald, da han havde sovet 3 timer til middag i dag. Han skreg og var gal i hovedet. Så vi mandede os op og tog afsted med ham. Han elskede det. Legerummet, de 6 nuggets og mælken med sugerør...alt var et hit. Sådan virker MacD desværre på børn. Men for mig vil det altid være okay, så længe vi gør det så sjældent.

Jeg tror jeg kørte lidt surt i bloggen, fordi jeg var så optaget af World og Warcraft, som jeg stadig spiller. Jeg havde ikke noget på hjertet. Jeg savnede Jeannette Mariae at dele liv med og netværket herinde døde også. Jeg har måske forventet noget respons på mine indlæg. Men i virkeligheden skriver jeg jo mest for mig selv. Jeg skriver det måske nok så sobert og på en måde, der kan og gerne må læses af andre. Men jeg letter hjertet herinde og nyder at være "kreativ" på den her måde. Nu har jeg lavet et facelift til siden og i tankerne omkring bloggen. Den er til glæde for mig. Hvis man vil skrive herinde er man yderst velkommen, jeg elsker at læse jeres kommentarer (for det meste da ; ) Så forvirringen er måske kalret op igen og det er jeg glad for.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hei!

Din blogg kom opp da jeg søkte på "Hafsteinsdottir" Ville bare gi deg respons siden du sier du ønsket det :-)

Torbjørg appellerer også til min fornuft og jeg var på helsekostforretning i går og kjøpte inn et start-kit :-) proteiner, cocosolje osv. Dette blir gøy - ut med sukker og gjær!

Vennlig hilsen Vigdis.
Norge.