8. november 2008

Fatigue...

...er et begreb, der bruges i forbindelse med at have sclerose og det man også kunne kalde for sclerosetræthed. Ikke noget jeg egentlig mærker til. Men efter en dræberuge på arbejdet, så er jeg mega træt og kan ikke overskue vasketøj, rengøring eller noget - men vil helst sove, hvis jeg kunne. Godt at det er lørdag!!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Rikke. Følger fortsat lidt med hos dig, men jeg har som bekendt været irriterende syg. Nuvel... Dette har bragt mig til en hjemmeside: www.bruno-groening.org/dansk - der måske kan være af interesse. De udfører gratis healing, men læs selv. Deres resultater er enestående. Håber at I har det rigtigt godt. Kys til Max. Kærlig hilsen fra Jeannette Mariae

Anonym sagde ...

Hej H.
Undskyld jeg ikke fik svaret på sms igår. Astrid har nogle problemer - så vi har haft et par hårde dage herhjemme. Det løser sig med Max, der er sgu ikke så meget andet at gøre min søde ven..
Håber snart at se jer - om ikke før så i julen måske..

Knus fra Anna

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Hej JM, såååå dejligt at høre din røst. Jeg savner dig vildt meget herinde. Det er bare ikke det samme uden dine små pift i dagligdagen og livet i det hele taget.
H!
Det er i orden, hvis du får brug for at snakke med en veninde/pædagog om det, så ring endelig - jeg lytter gerne og har endda mine øjeblikke : )