22. august 2008

Man må vel godt prale?

Max lærer bare så meget nyt for tiden. På ferien på Ærø lærte han pludselig at klappe og vinke også når vi bare siger det til ham. Jeg tror faktisk også godt, at han kunne gå hvis man bare ville. Men det vil han ikke og heller ikke engang øve sig. Så det varer nok ikke så længe, før han kopiere de andre børn i vuggestuen også. Han snakker hele tiden og fortæller mange ting. I forgårs tog han min mobil og så gik den helt store forklaring i gang og han stoppede op og lignede en der svarede på hvad den anden sagde i den anden ende og grinede også. Vildt sødt og meget sjovt at se på. Han kan selv drikke af sin lille sutteflaske og så kan han faktisk også godt drikke af en kop med lidt assistance nu. Alt sammen har han lært på 2-3 uger. Lige nu sidder han og ser Anna & Lotte, han ville ikke sove til middag, så jeg gav op efter en ½ times tid. Nu vil jeg ind og læse lidt med ham i sengen og slappe lidt af inden Preben kommer hjem.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er han bare en skøn dejlig dreng, hvem er det nu han efterligner, når han få fingrene i mobilen ;-)
Ingen bekymring med at han ikke går, jo ældre de bliver før de går, jo mere sikre er de, den erfaring har jeg tiltusket mig.
Ønsker en god weekend.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, hvem mon. jeg taler faktisk ikke ret meget i mobil, men hans far gør da en gang imellem. Det er bare så sjovt at se på. han legede mobil med en tupe hårkur i badet her til aften. Vi får mange gode grinere herhjemme for tiden.

Anonym sagde ...

Han er bare rigtig dygtig - er han. Og man må godt prale af sine børn. Basta ;-)