10. juli 2008

Vandet er gået...

Lige i dette nu ligger Mia sikkert i det himmel/helvedes øjeblik man også kalder en fødsel. Max's gik forholdsvis godt. Vi kom ind på Herlev hospital med en brølende mor...jeg var godt nok højlydt : ) Jeg havde åbnet mig 9 cm. og en halv time efter eller lidt mere kom presseveerne. Jeg havde født Max, da jeg havde presset, brølet og fået at vide, at jeg skulle holde mund, i 5 kvarter og jordmoderen havde truet med en læge, der skulle lægge en kop, så gav jeg den det sidst og så kom babyen. Det ville jeg gerne opleve igen, så jeg glæder mig over, at Mia ligger i Roskilde lige nu og måske snart skal opleve en lille varm krop mod sin egen, Lennart der måske har været frustreret over sin kærestes smerter ånder lettet op over at det er slut, men også over, at der kom en lille klump ud, som den næste tid vil skulle kigges meget på og beundres endnu mere.

Faktisk er det ikke bare vores venner, Prebens bedste ven og kæreste der skal have en søn, men også Max der får en fætter. Prebens mor og Lennarts far er nemlig blevet kærester for snart 1½ år siden og derfor er vi josådan i en slags familie. Det bliver nok kun endnu nærere når de får et lille barn, det håber jeg. Jeg vil gerne være en god tante og jeg håber, at han og Max kommer til at lege sammen når de bliver lidt ældre. Det ville være guld værd : )
fød

4 kommentarer:

Helle Koed sagde ...

JA jeg har ikke selv prøvet det – endnu! Det må være en fantastisk oplevelse og glæder mig til at høre nærmere... Pige eller dreng?? ;)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

De skal have en dreng. Det er fantastisk må jeg sige, det er helt sikkert noget du skal glæde dig til. Det gør satans ondt, men gud fri mig vel, hvor er det det hele værd : )

Anonym sagde ...

Hold da helt op et indlæg. Håber fødslen gik godt.

Jeg har set, at du får lidt ubehagelige anonyme henvendelser i denne tid. Hvorfor sletter du dem ikke. Det er spild af tid, at give energi til et "så forvirret hoved".

Blot en tanke.

Knus herfra engen ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jo, det ville jeg også gøre, men vi har haft gæster og været i byen, så jeg har ikke fået det gjort. Men det har jeg lige tid til nu ; )