19. juli 2008

Siden sidst

Kan ikke lige sætte et passende billede, for vores computer er ved at blive installeret forfra og derfor skal jeg lige have tjek på det hele igen. Men nu er der da ingen virus og det er jo det vigtigste.

Jeg har jo været hjemme torsdag og fredag pga. sygdom. Feber, hovedpine, snot og til sidst mavepine og smerter helt ned i underlivet. Så jeg måtte en tur på skadestuen her i morges, bare for at være på den sikre side. Den første læge mente han kunne mærke en cyste, så der måtte nogle gynæologer til og scanningen af mave og underlig vise intet unormalt. Så det er bare en smule forstoppel og der trykker ned på livmoderen måske. Men intet alarmerende. Pyha. Cyster...nej tak. Minder for meget om knuder, der minder for meget om kræft og jeg har en kronisk sygdom, det må være rigeligt.

I går hentede jeg Max kl. 13 i vuggestuen og så kom min svigermor til kaffe og havde lidt kage med. Vores nabo kom op for at ordne computer, som han er skide skrap til og var her hele aftenen. Det var hyggeligt. Vi sludrede. Jeg spillede World of Warcraft og snakkede imens. Jeg er nemlig den fødte multitasker. Har en gang spillet online poker, snakket i telefon, læst og syslet med andre ting gennem en turnering og jeg vandt den. Var var vist kun 20, men anyways. Jeg spiller bedst, når jeg holder mig i gang, for ellers keder det mig og så spiller jeg elendigt : )

Nu skal der vist bare slappes af, indtil vi skal til Herringløse og spise i aften og besøge lille fætter William. Det bliver hyggeligt : )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for sidst, det var hyggeligt, godt du blev undersøgt og der intet alvorligt var. God tur i aften alle 3.
Kram Farmor

Anonym sagde ...

Blev lidt bekymret under læsningen, heldigvis erfarede jeg du er ved godt mod det glæder mig meget.
God tur ud til "familien" i aften.