23. juli 2008

Egotripper???

Jeg kan desværre ikke helt få en en kommentar ud af hovedet, der lå på et nu slettet indlæg igår aftes. Der stod noget i retningen af, at du tror at alting handler om dig og at verden drejer sig om din akse. Jeg blev først gal, så ked af det og tænkte meget over det. Jeg er nemlig ikke ret god til, når andre siger sådan noget og så ikke vil give sig til kende eller skrive hvad de mener med det. Hvis det så bare var en jeg kendte. Udslaget ville have været det samme, men jeg kunne spørge ind til hvad jeg gjorde galt eller hvorfor det billede var sat på mig.

Når jeg selv føler mig egoistisk, så er det når jeg er i dårligt humør eller syg. Jeg har været meget syg i de sidste 13 mdr og før det også. Det har naturligvis fyldt meget i vores liv og har været en stor mundfuld af få konstateret sclerose, en fødselspsykose og en depression, der stadig er i behandling. Det tager sin tid at komme ovenpå igen.

Det jeg får ud af sådan en kommentar er, at jeg stadig skal øve mig på at tænke over, at jeg ikke kører for meget rundt i dårligdommen, for det dræner Preben og går i sidste ende også ud over Max pga. af manglende energi. Det er som ringe i vandet, når der er en i familien, der har problemer.

Jeg vælger at få det bedste ud af en lidt unfair vurdering af min person og så tænkte: "Hvorfor kommer vedkommende frem til det stempel?" Så jeg går i træningslejr og prøver på at komme ind på den positive sti igen.


8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg undrer mig lidt over denne kommentar du har modtaget. Kigger du rundt på flertallet af de blogger der er, uanset om de er her på sitet, der hvor jeg er, har egen webhotel, eller helt andre steder, så er der jo meget focus på egne gøremål, tanker og værdier. Vi og du, kan da ikke tilpasse os en person der ikke vil læse om dette, derimod kan jeg hvor jeg befinder mig, blackliste, eller undlade at godkende sådan en kommentar.
Mange har valgt at bruge en blog for at finde den egoistiske side frem i sig selv, jeg er blevet bedt om det i min behandling, både af min læge og min psykolog.
Du skal derfor bare være dig selv, ikke gøre som andre mener du skal gøre, smid dette please gen langt væk.
Op på hesten og glæd dig til ferien dr begynder på fredag.

Toni sagde ...

Det var synd, du skulle få sådan en kommentar, men det er desværre, hvad vi alle risikerer, når vi lægger vores tanker herud på nettet. Vedkommende, der skrev til dig, har tydeligvis helt misforstået din blog og kender ikke til almindelig høflighed og menneskelig varme.

Tag det ikke personligt. Bare glem det. Der vil altid være læsere derude, som synes det, man skriver om, er latterligt, eller at man er så og så idiotisk. Dem om det!

Hvis du har det godt med at skrive om dit liv og din familie og om din sygdom, så åbent og ærligt som du hele tiden har gjort det, så bliv endelig ved.

Du har med sikkerhed en god portion læsere, der elsker at kigge med og ønsker dig det allerbedste. Koncentrér dig om dem i stedet. Glæd dig over dem.

Og at resten, der falder forbi, og ikke lige synes, du er noget for dem, så partout skal lægge en besk kommentar - det er bare for dårligt.

Jeg skriver det igen: GLEM det. Du er for god til at blive ked af den slags. Spild ikke dine tanker og kræfter på den slags.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Tak for hjertevarmen, den var dejlig. I har ret og jeg skriver også denne bog på anbefaling fra lægen, der mente at en dagbog var en god idé i forbindelse med anden behandling. Jeg er super dårlig til alm. dagbøger, men det her er jo sjovt : )
Jeg vil også mene, at en blog skal afslejle ens personlighed med mindre man ligefrem skriver om det emne. Så 1000 tak for opbakningen, det var dejlig skal i begge vide : )
Ved ikke hvordan man blogger en anonym person, så derfor slettede jeg kommentaren. Men personen skal da vide, at sådan en kommentar burde tænkes lidt over inden den smides, for det rammer da altid lidt. Især hos mig : )

Anonym sagde ...

Da jeg læste dette indlæg jeg linker til her

http://tour2008.tv2.dk/article.php/id-13455268.html?rss

Da tænkte jeg straks på dig. Se kommentar nr. 3, personen giver ikke mulighed for at man kan tjekke vedkommende. De 2 andre kan du gå ind og se hvem er.

Som Toni siger, glem alt om den person der har skrevet et nedsættende indlæg hos dig. På TV2 bloggen er der konstant personer der gør alt for at nedgøre andre. Det er bare ufattelig at der er nogen der gider bruge recurser på dette.

Skriv videre, jeg vil læse, og sluger hvert et indlæg.

Dorte sagde ...

ØV - hvor er det dog kedeligt, at folk kommer med sådan nogle kommentarer - og så endda er feje og gør det anonymt.

Glem indlægget - det siger mere om personen bag indlægget end det siger om dig.

Kærlig hilsen Dorte

Anonym sagde ...

Hej Rikke
Brug det som en øvelse til, ikke at lade dig gå så meget på af, hvad andre mener om dig - skid på det!
Har meldt mig til kurset idag - glæder mig meget, der bliver jo også tid til hygge og skvalder - og jeg vil gerne med hjem til mor Lis...

Kh. Anna

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Igen 1000 tak for jeres søde kommentarer, jeg er meget tyndhudet omkring sådan noget her og har altid været meget obs på andres syn på mig. Det skal man lade være med - jeg er helt enig....
Anna: glæder mig sådan til venindehygge i 4 dage, det er ikke så tit vi gør den slags - jeg gør i hvert fald ikke. Det bliver super også selvom man skal have ting derhen hvor solen aldrig skinner (go figure : )

Anja ligenu sagde ...

Rikke. Du er sårbar og det fanges af mennesker som kan bruge det til at hævde sig selv på. Det har INTET med dig at gøre.

Bliv i den sårbarhed du er i og lad være med at tro at du skal være andet eller andre end den du er:-)

Med tiden vil disse kommentarer fade ud - eller du vil bare nøjes med at trække på skulderen og sige 'nå' og slette kommentaren hvis den kommer. Eller måske endnu bedre - lad den stå. Men lad være at kommentere på det.

Det vi ikke kan bruge skal vi lade ligge. Det du giver energi til forstørrer du også.

Knus:-)