21. maj 2008

Tidligt i seng med alle bøgerne

Jeg vil snart tulle i seng. Så skal der læses i mine bøger. Jeg starter med Selvhealing bogen, der ser god ud og blev fundet på depotet eller hvad hun kaldte det. Men blev dog fundet og bibliotikaren mente, at det var hendes intuition, der virkede efter hensigten, da hun gik derned og ledte efter bogen.
I morgen skla vi have børnene ved til Børnefestival og på vej hjem fra arbejde skal der købes ind til weekenden. Jeg får tøser på besøg fredag, men min veninde fra Jylland, Anna, kommer også og jeg glæder mig til det hele. Hun var bare super god, da vi boede i Jylland og jeg var syg (og sindsyg). Hun var der virkelig for mig og Preben. Hun skal være her hele weekenden og vi skal bare hygge os. Det er ikke noget jeg sådan dyrker - desværre. For jeg elsker det der pige-univers. Men i denne weekend får vi lov til at være tøser igen. Preben skal til poker lørdag aften, så der er det Max og tøserne, der skal se film, spise slik og skvadrer ; )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder da bare så hyggeligt - god tøsekomsammen ;-)

Toni sagde ...

Det er guld værd med sådan en veninde som din Anna, der er der, når man virkelig har brug for det. Rigtig skønt at høre.