2. maj 2008

Raining cats and dogs

Vi endte med, at vi tog til Lyngby, da der var regn på vej. Preben tog hjem med Max og jeg osede videre i jagten på en bikini, jeg aldrig fandt. Jeg fik købt min nieces fødselsdagsgave og da jeg så skulle udenfor styrtede det bare ned. Jeg måtte ind i en Tiger forretning og købe en paraply. Er du gal, det stod bare ned og haglede også. Jeg fandt da også et par Levis og sådan et par har jeg da ikke ejet i mange mange år. Det er fra mor og far og de kostede sku kun 600kr. Just my kind of brand. Jeg fik købt noget Lavendel, fyrrenåle, mandarin og baldrian olie og det hele har givet aroma til Max's bad her til aften. Der er også fyret op under lanternen med diverse aromater. Om ikke så længe går puttecermonien i gang og jeg krydser fingrene. Max har ikke sovet specielt meget i dag. 1½ time i formiddags og 5 min. i eftermiddags på vej hjem i bilen. Så vi må håbe han snart er grydeklar ; )

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt med de olier. Jeg har arbejdet en del med dem. Det er jo energitiske vibrationer med hver deres frekven, så du må endelig huske på ikke at overdrive for meget med hensyn til Max. Han kan jo ikke sige fra som du. Du skal også vide, at de kan give allergiske reaktioner, hvis de anvendes overdrevet. Knus herfra ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

ja, jeg kommer 2 dråber af 4 forskellige i badevandet, så det bliver jo godt fortyndet og så smører jeg lidt ovenpå hans lanterne, så det afgiver også lidt duft. Jeg slukkede for lampen da den havde brændt lidt før han skulle i seng, for det blev for meget. Så jeg vil nok nøjes med badevandt og så en dråbe lavendel eller andet på sengetøjet. Det er vist bedre. Men jeg er vild med alt det disse olier kan. Det er også spændende med det der blomster terapi, men det kender jeg ikke rigtig noget til.

Anonym sagde ...

Det er vidunderlige remedier at anvende. Og jeg kan jo se, at du anvender dem med omtanke. Så kan det jo kun ende lykkeligt. Ønsker dig og dine en vidunderlig dag i solskinnet ;-)