30. april 2008

Smarte Maximus


Se lige en smart dreng. Han er på vej ud for at få en lur, men Preben skulle lige prøve det tøj, han har købt til Max for noget tid siden og hvor er han bare sej.
Aftenen sluttede for Max og mit vedkommende på sofaen i stuen kl. lidt i midnat. Jeg satte en babyeinstein på og han faldt til sidst i søvn med hovedet på mit lår. Jeg lod ham ligge på sofaen på sin dyne med et tæppe på. Han sov til kl. 7.30. Så det var jo fint nok. Men sikke en hård aften. I aften skal vi besøge min veninde og hendes familie. Der får han bare vand eller kamilliethe og så tager vi hjem, når han bliver for træt.
I dag står arbejdsdagen i festens tegn. 2. klasses pigerne stopper i dag og dem har jeg kendt i 3 år og har et godt forhold til dem, da jeg har fulgt dem i første klasse. Det står på kage, slik, saftevand, popcorn - altså sukkertrip hele dagen. Fedt. Jeg er glad/ked, som Snøvsen ville have sagt, for det er da altdi lidt vedmodigt, men også bare en del af det, at arbejde på et fritidshjem. Nu skal de gå et år i en gruppe kun for 3. klasser og det skal ok blive godt for dem. Sådan er det nemlig blevet i vores område.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Han er da godt nok fin. En rigtig lille mand ;-)