28. april 2008

Se lige to hyggebøffer....


...der sad på køkkengulvet og spiste popcorn sammen. Preben er lige gået med Max i barnevognen, for at få ham til at sove og efter tiden han har været væk at dømme, er det ikke helt nemt. Jeg håber snart det lykkedes, så Preben kan få lov til at slappe af med sit poker og jeg ikke skal have dårlig samvittighed over at sidde her ; )

Opdatering: For jeg blev lige afbrudt af Preben, der sagde: "Han er din", da han kom hjem fra gåturen med en lidt for frisk dreng. Nu har jeg givet ham lidt mælk i sutteflasken og nu tror jeg han sover. Endelig!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den er altså blevet så fin din blog i farverne. Dejligt billede af maximus. Har du tænkt på, at du måske skulle tage den lidt mere med ro omkring de sovetider. Hvis han ikke er træt, er han jo ikke træt. Tænkt at blive puttet - selvfølgelig med de bedste intentioner - hvis man nu havde en hel masse på hjertet og bare meget hellere ville sidde oppe og pludre og spise popcorn. Ja, jeg spørger bare! Knus herfra ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jo, men han bliver helt vildt træt omkring 19-19.30 og så får han sin flaske og falder som regel i søvn af den, men er så begyndt at vågne op igen efter en times tid. Så vi vil prøve at holde den lidt også selvom han er træt. Det er jo også klart han er frisk efter en times powernap ; )