9. april 2008

Rytmehans...

...eller bare altædende ; ) Men han er en dejlig dreng og det er så skønt at se, hvor meget musik allerede kan få glæden frem i ham og det lyser op i hans øjne, når jeg synger sangene fra babyrytmik. Det har været fantastisk at være med i Stengårdens kirke. Det kan altså varmt anbefales ; )

2 kommentarer:

JEANNETTE MARIAE sagde ...

Rytmikmaximus... ;-) Så lige dit svar til Miri om Prebens ven og nettokvitteringen. Jeg bliver nu så harm, selvom det formentlig er sagt i sjov. Du deler dit liv og tanker med os andre - og tak for det. Kan man ikke lide lyden eller ordene, kan man jo bare skrue ned eller helt holde sig væk fra bloggen. Ih, altså. Nogle gange forstår jeg simpelthen ikke andre mennesker. Men de forstår så nok heller ikke mig ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jeg tror nu mest han mente det i sjov, fordi han synes jeg var ret så effektiv med at skrive alt ned. Men jeg er og har altid været åben omkring mit liv. Jeg ved godt at det kan komme dårligt tilbage, men har nu ikke oplevet det sådan for alvor og mange siger også, at de ville være nervøse ved at lægge billeder ud og så mange oplysninger, for ens arbejdsskivere kan jo tjekke det osv. Men 1: så må folk da bruge mine billeder til hvad de vil, hvis de vil hive i fjederen (pardon my french), så kan jeg jo ikke stoppe dem og hvad jeg ikke ved har jeg jo heller ikke ondt af. 2: Så leder jeg ikke efter job og no offence til pædagoger, men det er nok ikke lige målgruppen, der går ind og gennemtjekker en person før en samtale. hvis folk ikke kan lide mig, så må jeg jo leve med det ; ) Så jeg forstår godt din harme, jeg vil da også helst skrive noget folk kan bruge til noget, men det er jo mest for min egen skyld jeg er her og måske lidt for din ; )