21. april 2008

Børnesnak

For det først, så er Max begyndt, at give os hans sut. Det er bare så sødt. Når man sidder med lukkede øjne foran ham og lader som om man sover, gør han det især. Men ud over det er det blevet lidt svært at få bamsen til at sove her om aftenen. Han falder i søvn som altid i mine arme, men vågner efter en halv time. Så prøver vi ellers med lidt mælk (som vi egentlig ikke har lyst til, da han snart skal vænnes helt fra den flaske om aftenen), vi synger, går med ham i barnevognen har vi også prøvet. Det eneste der hjælper er at putte med ham i vores seng. Men jeg er lidt bange for, at det bare bliver en dårlig vane. Men jeg gør det. Så gode råd er dyre, for det tager sin tid efterhånden og det er ikke så fedt. Men det har været sådan med ham i lidt over en uge. Så måske er det bare lige en overgang. Nu ligger han og putter i vores seng og så bærer vi ham bare ind senere - værre er det heller ikke. Men måske er det bare nu i hans udvikling, hvor han savner os og savner ømheden. Bare jeg kune læse hans tanker en gang imellem. Det ville jeg ønske ; )

3 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Nyd i nu bare putningen i dobbeltsengen - pludselig er han en lang dreng med stemme der går i overgang og lugtende af sved... Hilsner fra Ærø

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ha, ja det kan du have ret i og så skal jeg ikke sove i ske med ham. Velkommen til, du er da ny her, Charlotte. Hyggeligt ; )

Lotte sagde ...

Hej Rikke,
jeg ville vælge at nyde ham og ikke tænke på fremtiden.
Begge vores børn har i perioder sovet hos os, ... kommet over til os, hvis de vågnede, var kede af det, eller bare gerne ville.
Det har ikke skabt problemer, men tværtimod sover de pt. trygge i deres egne senge.
De er snart 3 og 5, og jeg har ingen forventninger om, at det er slut med de kommer over til os. Og de er velkomne :-)

Det er i perioder.

Og ... må jeg indrømme ... jeg nyder, MEGET, når de engang imellem ønsker at putte hos os.
Såeh... Bare nyd det, og lev i nuet :-)