18. april 2008

Bededag - offdag

Jeg er træt, ugidelig, trist og ved ikke rigtig hvad jeg skal finde på at lave, for at få min energi tilbage. Måske skulle jeg lægge mig på sofaen og lukke øjenene lidt. Så kan det være jeg kan tænke på drømmehuset ved mosen, tænke på de søde gæslinger, på Max, der er begyndt at give Preben hans sut i munden, på risengrødet vi skal have i aften, på dagne i morgen, hvor Max skal passes, mens Preben og jeg skal bruge vores gavekort til brunch og bagefter skal vi se Flammen og Citronen. Jeg kan tænke, at vi skal hjem til Michael og Britt, der har inviteret os til middag. Der er jo nok at glæde sig til, men jeg er for træt til at overskue det lige nu og her ; )

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Rikke, jeg håber, du er kommet over trætheden nu og har haft en dejlig dag trods alt!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, jeg fik da en lille lur. Men jeg har da være lidt energiforladt og trist. Så jeg slapper af og vil se The Sweetest thing, som er god når man bare vil slappe af i sit hoved ; )

JEANNETTE MARIAE sagde ...

Tak for livet. Det er så dyrebart. At kede sig en gang i mellem er da heller ikke værst. Det får en til at mærke og føle - ikke! ;-9

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja tak for livet, jeg har vist meget at takke for ; )Jeg glæder mig til at få din mail og jeg er glad for du stadig er her til at kommenterer ; )

Madame sagde ...

Kære Jeannette Mariae (og Rikke), vi kan slet ikke undvære dig ;-)