21. april 2008

"Arvestykker"

Sikke meget; en larve, der kan køre afsted med fuld fart, en politibil (aktivitetscenter), en lidt gammel, men meget sød bamse, der siger "borte tit tit" og andre søde lyde, en puttekasse, en putte-firkant, stable bøtter og en træ xylofon. Sikke en masselegetøj, Max har fået foræret.
Vores underbo skulle smide en masse legetøj og tøj ud og spurgte om vi ville havet det til Max. Så vi har sorteret lidt i det og her er alt legetøjet, der var en 4-5 puslespil og en del tøj, som er lagt til vask eller på plads i kommoden. Dejligt med søde naboer. Preben har gået i skole med hende, der kom med det. Så Max er glad for de nye ting og leger fint med dem. Ja og så det er jo storartet med lidt genbrug. Jeg glæder mig rigtig meget til mit elskede loppemarked i Lyngby, hvor der også skal findes tøj til både Max og jeg og bøger og legetøj er heller ikke af vejen ; )

3 kommentarer:

Frederikke sagde ...

Arvestykker er guld værd. Vi arvede også meget i sin tid og har også været flinke til at sende videre. Hverken tøj eller legetøj når jo at blive særligt slidt og det er helt spildt at smide det ud.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det gør vi nu heller ikke mere. Det er da det eneste rigtige, at sælge det videre eller forære det væk. Vi har to sorte sække tøj fra Max i kælderen og han får jo en fætter i juli. Så de må låne noget af vores hvis de vil ellers gemmer vi det lidt til en evt. lillebror eller søster. Ellers skal det sælges eller foræres væk. ; )

Toni sagde ...

Han er en heldig dreng, ham Max - hvor dejligt for ham med alt det nye spændende legetøj...