27. marts 2008

Sund & slank

Det er målet nu. Jeg har en fin kjole fra Malene Birger, som jeg købte for 100kr. på Loppemarked . Jeg passede den perfekt til Jannik & Marias bryllup i August, på nær en lille mave. Men jeg vil gerne se fin ud i den igen og da jeg har taget lidt på, så holder det ikke. Så hvis det skal være den, jeg skal bære til min Moster & Onkels Sølvbryllup i maj, så skal den stå på sund mad indtil da og så begynder jeg jo at cykle på arbejde fra i næste uge. Målet er ikke 62 igen, men 65 og gerne lidt mindre ; ) Det er også kun 2-3 kilo, det burde være nemt nok.

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er flot, at du kunne finde en designer-kjole til 100 kr. på et loppemarked! Jeg synes, det lyder lækkert at begynde at leve sundt og godt, så du kan passe kjolen igen snart ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, ik. Så skal jeg jo bare lige tage mig sammen også. Men det var str. 36 og det har jeg sku aldrig passet, men den sad som syet til mig. Jeg troede ikke mine gneøre, da hun sagde 100, så jeg skyndte mig at finde pungen frem. Den er da nok et par tusinde værd og mærket sad på...