15. marts 2008

Så fik jeg shoppet


Jeg fandt to bluser fra Customized i hvid og støvet rosa. Jeg er rigtig glad for dem jeg har og bruger dem næsten hver dag. Jeg fandt to "påskeæg" til niece og nevø og en gave til min kusines datter. Så det var dejligt. Vi købte også lidt tøj til Maximusen. Jeg købte et velour joggingsæt med tilhørende bluse til og Preben købte et par jeans, en strikbluse og en ternet skjorte. Man må altså sige, at de har rigtig meget fint i H&M. Der er små disneyfiguer på det meste og det er god kvalitet har vi erfaret. Vi spiste lidt frokost mens Max fik sig en skraber. Så det var en god tur.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da helt op, hvordan kunne I bære alle de varer ;-) Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have Preben til at vinde i poker. Jeg tror også, at jeg skal på shoppingtur - det smitter ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jeg er vist værtsdyret til en slem virus - smittevirussen. Det er lidt noget skidt så længe det indvolverer penge. Shopping er ren nydelse og terapi for mig og loppemarkedet i Lyngby. jeg var edr ude med veer for christ sake, så er man da dedikeret shopper. Vi købte nu ikke så meget, at det ikke var til at bære. Det var små ting. Men da vi var i New York var det største problem næsten ømme skuldre og fødder efter alt det vaden rundt og slæben på poser. Men det er jo en god smerte ; )
Du kan godt se, at jeg var nok bedst tjent med at være rig, jeg ved i hvert fald hvordan man bruger penge også selvom jeg bare er herhjemm ved min elskede computer. Det er ikke en hindring ; )