12. marts 2008

Ny vinterfrakke

Jeg har set denne på Trendsales og har budt 300 for den. Jeg har nu nok vinterfrakker, men får altid købt dem ,der er meget fine og ikke særlig varme. Jeg har en rød, som er fra New York. Den fandt jeg i Benetton (Sisley) og den er bare så fin, men ser lidt nusset ud pga. fnulder, den lyserøde er SÅ falmet - desværre og den sorte fra Minus jeg har, er lidt for stram og ikke pæn mere. Så måske var ikke det ikke så dumt med en lækker en som denne, som også er fra minus. Det er bare en 42 og den bliver måske lidt for stor, men skidt. Jeg prøver lykken og vinder måske en billig frakke. Det leder mine tanker hen på Loppemarkedet i Lyngby. Uhhh hvor jeg bare glæder mig.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fin frakke, den ligner en, jeg lige har arvet efter svigermor. Hun havde glemt den hos os - med vilje, for hun ville ikke have den mere og når den nu være bortkommet, så måtte hun jo have en ny ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Hun er vist en gavmild svigermor. Først gaver fra Dior og så en frakke. Bare det var mig ; )
Jeg havde denne her mens jeg var gravid, bare en ret slidt udgave jeg havde købt brugt med en fake pelskrave og i forhold til den er denne her deluxe udgaven.