19. marts 2008

Nu sover Maximusen endelig, men.....

...han er blevet ret skrap til at stå op af noget, som på billedet. Jo, og godt grebet, Preben. Du er min egen lille Ninja. Sjov historie: I sommer skulle hele familie have ændret navn til Bruun Berthelsen og Max skulle have sit navn, da vi jo ikke fik ham døbt. Så det foregik på kirkekontoret. Preben spøger og spøgte tit med, at han rigtig gerne ville hedde Ninja eller at han gerne ville have, at Max skulle hedde det. Jeg nedlagde veto i forhold til vores søn, men Preben kunne jeg jo ikke bestemme over. Alle var villige til at donerer vin, dollars, champagne, cognac og Ninja dragter til både Preben og Max.

Så Preben udfyldte alle papirene og tog ned til kirkekontoret. Han afleverede konvulutten og da han var på vej ud af døren, standsede damen i sort ham. Hun kom nemlig lige til at tænke på, at hun ligeså godt kunne se, om det nu også var et navn, der var godkendt. Lidt flov blev Preben, men måtte jo stå ved sin drøm. Da hun så navnet sagde hun, at det kunne man ikke hedde. Ninja er nemlig et pigenavn i Danmark. Ja, da brast den drøm ; )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej, en sød historie. Jeg kender dog en mand, der tog mellemnavnet Maria, så det kan lade sig gøre. Nuser billede af Max ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ikke efter hendes mening. Preben spurgte hende også hvor mange kvindlige ninjaer hun kendte, men hun havde da hørt om det. Så den gik ikke og så spurgte han hende om det var hende selv, for hun havde sort tøj på ; )