4. marts 2008

MantraJeg har lige bestil shampoo og balsam fra Mantra. Det er på Trendsales som i kan se, at man kan finde hende der har annoncen og hun har en masse ting, hvis man er lidt spirituella. Linket findes når i trykker på Mantra i indlægstitlen. Så kan i se hvor mange fine ting hun har.
Det her er Ayurvedisk hårbalsam med fenugreek Med ekstrakt af bukkehorn planten og silikone. En balsam der beskytter håret imod forurening og solen, samt modvirker spaltede spidser.Bukkehorn planten er rig på naturligt protein, som plejer hår rødderne og modvirker hårtab.Perfekt for tørt/beskadiget hår.
Og en Ayurvedisk henna shampoo med citrus & lemon. I århundrede har henna været kendt for sine plejende egenskaber, samtidig med at den blødgør håret og gør det blankt og skinende.Citron gør håret blødere og mere blankt, og dens astringerende virkning modvirkerfedtethed. Den er desuden rig på C vitaminer. Perfekt til tørt/beskadiget hår.
Det bliver dejligt med noget lækkert shampoo.
Min Spirituelle Legebog kom i dag med posten. Den der er skrevet af Lynn Crabhorn. Den skal jeg til at arbejde med. Jeg tror der er meget der skal læses og skrives. Den er ret så tyk. Det skulle gerne ende med, at jeg tænker positivt og så må guderne vide hvad der kan ske ; )

1 kommentar:

Jeannette Mariae, sagde ...

Spændende produkter og spændende indlæg ;-)