20. marts 2008

Five of crystals

Remember to pick the ripe potentials that life reveals to you at this time. Let them manifest. Creativity is at the core of your existence. You might like to explore stained-glass work, pottery, woodworking, sewing, or other handicrafts as a new hobby. Above all, as you pursue creative outlets, stay in touch with the wonders of the Earth and all its heavenly beauty. Jeg skal altså være mere kreativ. Det er jo også et ønske, jeg selv går rundt med. Jeg skal abre se at tage mig lidt sammen og finde noget der er så nemt at starte op på, at jeg selv kan finde ud af det. Gud hvor jeg savner min mormors strikke- og hækleviden og jeg savner også hende ; )

3 kommentarer:

Dorte sagde ...

Du må finde et enkelt strikketøj at gå i gang med - hvad med noget retstrikket, der skal filtes bagefter ? Så betyder det ikke så meget, hvordan selve strikningen ser ud. Tøfler og tasker er som regel lette at have med at gøre.
De tøfler jeg viser frem på min blog, er bare lavet i retstrik - stort set bare to firkanter.

Smukke kort - trækker du dem på nettet ?

Kh Dorte

Losarinas mor sagde ...

Så må du jo bare igang :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Kortene kan man trække på www.ishalerner.com under tarot og så igen kommer der online reading til syne for oven.ellers linker jeg til den på dagens kort;)