17. marts 2008

Festivitas, sunde tanker og flotte kager!


Så er vi hjemme igen med et sovende barn, der har haft en lidt hård dag. Han vågnede sidst kl. 13:40 og så ville han ikke sove efter det og vi var på 4. sal, så det var heller ikke til at lade ham sove ude i snestormen ; ) Men det gik med lidt mad - han åd skinke til den store guldmedalje og ellers var det rigtig hyggeligt.
Så vejen hjem foreslog Preben, at prøver endnu en gang, at lade være med at lade os friste af slik. Vi har lige haft en slikken periode og det skaber bare et behov og så har man problemer. Jeg ville jo gerne veje 62 igen, men er sneget mig op på 68 siden i sommers. Men efter så meget sygdom måtte jeg jo krympe lidt og det er ikke nemt at holde. Jeg har jo en masse jeg gerne vil. Jeg vil gerne cykle 3-4 gange om ugen, måske benytte træningslokalet vi frit kan benytte på arbejde og lave pilates herhjemme, for det er bare sådan en dejlig motionsform og drøn effektiv. Men ud over det skal jeg lige spise noget sundere og så skal jeg også tage mig sammen. Men nu er det skrevet ned her og måske hjælper det lidt. Jeg vil rigtig gerne, for jeg nød virkelig at veje 62 også selvom jeg var rimelig psykotisk da jeg gjorde det ; ) Så hvis der er nogen der vil med mig på sundheds og motionsvognen, så er jeg frisk på at vi støtter hinanden.
I sundhedens navn vil jeg sætte et billede ind af et flot kage hver dag, for synet må man jo gerne nærer, så længe man ikke spiser dem. Så dagens kage er en hyldest til min smukke og glade dreng. Tjek lige flaget i toppen!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

De kager du viser, jeg bliver altså helt sulten, og vi har intet i køleskabet - øv, bøv ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Det er jeg ked af, jeg synes nu ikke se ser helt spiselige ud, men flotte er de da. Men det er typisk. Jeg har bare en sød tand for tiden og det må altså stoppe.

Anonym sagde ...

De er skam spiselige, hvis du får lyst til at smage kan du finde opskrifter og arbejdsbeskrivelser på Nordisk cake decor.com :-)

Hils en der er vild med at lave kager af den slags. de er vildt flotte dem du har fundet.

Hilsen kageklovn.dk