25. februar 2008

Et ønske om en ny hobby

Jeg har et ønske om at lære at sy. Bare sådan på amatørstadiet. Jeg har fået denne Grand Special af min svigerfar Flemming. Det var hans daværende kones. Garantien udløb for 36 år siden, men den fungerer så vidt jeg kan se endnu. Helt vildt. Sådan er det tit med det gamle kram. Den vejer et ondt år, men er så fed synes jeg. Den kan lige det den skal. Jeg har købt lidt sytråd og elastik. Men ikke noget stof. Jeg er nok lidt bange for at skulle i gang. Jeg er egentlig ret kreativ, når det først tager mig. Problemet er nok at jeg ikke helt har tålmodighed til at gøre det ordentligt og så bliver det noget sjusk. Jeg er god til de ting jeg kan sysle med og sætte mig langsomt ind i så det bliver sådan autodidakt. Jeg kan ikke for godt læse mig til det, det skal ned i fingrene. Så jeg tror bare jeg skal finde et let projekt først og så skal jeg nok få blod på tanden.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

En hobby er en vidunderlig ting, for det er ren skabelse. Jeg strikker og hækler selv en del, og det skaber sådan en glæde. Hvor er Max og hans far bare dejlige at se på. Hvor er du heldig. Knus fra Jeannette Mariae

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, jeg synes også det er dejligt når jeg er i gang med noget der optager mig totalt. Men det er bare sjældent et håndværk. Jeg kan nu godt skrikke til husbehov og hækle også. Det er nok bare med at gå i gang.