20. november 2013

Man gør sig stærk for sine børn....

...og da især for ham her, for Max har det været rimelig nemt med og han er så moden og klar. Mathias har taget noget af et styrt i den periode hvor Max var i børnehavens storegruppe og stå på tå for at være som Max og være med de store. Det var ALT for hårdt for ham og derfor gik han i stå. I dag har jeg været til møde med talepædagogen og hans primære pædagog. Han skal testes på hans sprogforståelse og ordforråd, for det gik også i stå lige som, at han ikke har smidt sin ble endnu og heller ikke gør tegn til det lige p.t. Men herhjemme skal vi til at putte ham lidt før og putte ham i hans egen seng, hvor ungerne bliver puttet sammen nu og det var nu også hyggeligt så længe det varede, men nu skal de have lidt alene tid med os voksne  alene og så styrke især Mathias selvtillid og modne ham det vi kan - resten skal der jo tid til og sådan er det. Jeg vil prøve på at få ham hentet tidligt når det kan lade sig gøre - evt. aftale at Farmor og Flemming henter ham tidligt en gang i mellem og har ham hjemme selv. Han er træt om eftermiddagen og så kommer problemerne og overskuddet forsvinder og det er lig med minus udvikling og det skal han altså have ro til.
Så jeg har lavet begge drengenes senge dejlige og bløde og pakket gæstesengen sammen, hvor de lå sammen før på Mathias' værelse og så tager vi os i nakken og hiver ham det sidste stykke, så han kan få en position i børnehavegruppen han er glad for og kan følge med de andre jævnaldrene. Giver ham nogen opgaver han kan klare og gøre ham stolt over han kan : )

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er godt, du har været til møde med hans talepædagogen og hans primære pædagog - at have børn giver masser af udfordringer og heldigvis også mange glæder!

Anonym sagde ...

Det lyder godt at der er en masse tiltag med Mathias nu, vi synes at sproget er blevet bedre og han er på rette vej. Vi finder ud af dage hvor det kan passe ind og vil så hente ham, vi har tidligere talt om herhjemme, at man godt kunne have drengene hver for sig en gang imellem, ligesom I tit har dem med til noget alene. Kram og til lykke med den store dreng idag Farmor