15. november 2013

Det er bare nogle lidt andre faktorer...

...der spiller ind når man skal til 40 års fødselsdags nu end da man var 24 og havde en stram krop. Nu skal man have købt noget der får mave og bryster til at syne mindre...før ville man da gerne have store bryster og havde i forvejen en flad mave.
Nu bliver man desperat når huden laver et breakout i udrensningens tegn hvor der skal spartles ud og dengang var huden fin og glat som en barnerøv.
Nu skal der skal et vis lag makeup omkring øjnene før man forlader huset for at se nogenlunde frisk  og smuk ud og dengang kunne man klare sig med mascara og var all set to go. Huden er ujævn, arret, smårynket, småkvapset, hvid, for solarium er et no go i dag og der er kun en der kan gøre noget ved nogen af tingene (som ikke er aldersbetingede og unfixable)...ud over nogen der koster alt for mange penge og det er vist nok mig ; )

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Du har ret Rikke, det bliver sværere og sværere, men der er langt igen til du kommer op på skal vi sige 64 år.... men svaret på alt ifølge dameblade er shapewear, det bruges af alle, selvfølgelig er det kun til kroppen, men makeup plejer da at hjælpe på alle. Kram fra jette, jeg er sikker på at det bliver alle tiders fest og i løbet af 1 time ser alle lige fine ud og morer sig og danser...