22. oktober 2013

Taknemmelighedsdagbog


Jeg er taknemmelig for....
..at roser er så sindsygt smukke og for at min mand kom hjem med de her skønne store roser til mig
...at bo i et land, hvor jeg kan få medicin og lægehjælp uden at skulle blive ruineret og tro mig, det var jeg da blevet op til flere gang med mit sygdoms cv : )
...at jeg hele tiden udvikler mig som pædagog og hele tiden kaster mig ud i nye spændende opgaver, som jeg faktisk ikke troede var muligt da jeg fik fleksjob. Men heldigvis har jeg en leder der tror på mig og der ikke skæver til hvad jeg fejler, men dog passer rigtig godt på mig!
...at jeg altid har været godt til at udvikle mig og a jeg har lært mig selv at være et positivt menneske, for den slags kan sagtens gå begge veje med en dødsyg sygdom eller 3 : )

 ...at jeg har disse to mænd i mit liv, for de lærer mig rigtig meget om livet, om dybden af kærlighed og højden af lykke.
...at jeg altid får god respons på Max og Mathias når de er ude blandt andre og det betyder rigtig meget for mig/os, at de er søde og høflige..
Ex: Max siger til Mormor, men de er på efterårsferie i Jylland; "Mormor, det er ikke for at kritiserer, men der kunne vist godt komme lidt mere saft i denne her saftevand, den er ret tynd" : )
...at trods problemerne der jo er med alle børn, så arbejder P og jeg sammen om det og vi har været heldige med de voksne der er omkring vores børn.

...at jeg har ham der oppe! I 1999 hvor jeg fandt ham, skulle ud af et forhold, flyttede ind hos svigermor og var helt alene i verden...ja så faldt jeg for ham der oppe og vi har heldigvis formået at finde en god opskrift på kærlighed - trods mange forhindringer i form af sygdomsforløb, jalouxi, små børn der får tænder og hvad der ellers kan drive folk fra hinanden : )
Til ham ... og han er glad for den - selvom han IK kan lide Marie Key ; )

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtige søde og gode bemærkninger om de dejlige mænd omkring dig, kan kun være enig, men du er jo også selv noget særligt, så det går jo op i en højere enhed, I klæder hinanden og supplerer hinanden fint, synes jeg, til lykke med det. Med hensyn til New York så er vi flere der savner den by, har tænkt på at købe lodder i varelotteriet!!! Kram Jette

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Det er så fint at skrive alt det ned, vi er taknemmelige for- så går det op for os, hvor rige vi er :)

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Det er så fint at skrive alt det ned, vi er taknemmelige for- så går det op for os, hvor rige vi er :)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Køb køb, svigermor og tag mig meeeed..

Miri: Præcist ..først en svær øvelse og nu flyder det bare og det er så sundt..