2. oktober 2013

Jeg er enig...

Jeg har ganske ofte lyst til at lukke min blog og er helt enig med ulla fra http://ulla-lullaby.blogspot.dk som råbte lidt op i går om at der er for stille herinde og jeg er 100 % enig. Jeg får ikke ret mange kommentarer og det er sku altså bare det der nærer og giver lyst til at dele. Så derfor er der bare lidt stille herinde. Jeg kunne egentlig lige så godt skrive dagbog for mig selv og det er ikke lige mit behov. Men jeg har behov for at dele og få respons og det får jeg ikke. Så jeg er overvejer meget kraftigt at lukke ned. Det er lidt ærgeligt, men der er bare kommet så mange andre tidsrøvere og sådan er det så bare. Jeg er heller ikke selv særlig aktiv herinde som læser og kommentator mere. Måske er blogverden bare ikke så hot mere ; )

2 kommentarer:

Garnløkken sagde ...

Det er ikke altid let at skrive en kommentar hos dig, man skal udfylde et bevis på, at man ikke er en robot, det skal du ikke hos mig. Det afholder mig fra at skrive, og sikkert andre.

Anonym sagde ...

hej. Læser flittigt din blog, vist aldrig kommenteret, da det forsvinder, når jeg trykker på. Udgiv din kommentar.... Så har kommenteret, men det er ikke blevet udgivet.... :-).

Læser din blog, da jeg har en god veninde der som du har sclerose. Prøver at forstå. Helle "gennem dig",
Håber du forstår...

Rigtig god torsdag til dig/jer,

Kh anni.