16. september 2012

Man behøver ikke finde sig i alt...ikke engang et dårligt helbred!

Jeg har bestilt tid hos Ravmadses hus og hos søde og dygtige Berit, der gav mig mine første 2 behandlinger med Kranio Sakra terapi i mit liv. Hun var meget spirituel og enormt dygtig. Jeg har mærket forbedringer og jeg glæder mig til begge behandlinger, som jeg skal have i efterårsferien.

Hun sagde nogle vildt "dejlige" og nye ting om mig og min krop. Hun roste mig for min kamp og bemærkede ret hurtigt efter vi havde talt, at jeg havde været sindsygt meget igennem og at jeg var typen der var tungsindet og måtte kæmpe for mit gode humør, må lave øvelser mv. for at være glad (ramte plet!) og hun blev rørt over hvor tungt jeg må have haft det og se hendes reaktion fik mig til at tænke....hold da op, du må alligevel være mega sej for at være rimelig oven i hovedet endnu.

Mavesår, sclerose, psykose og kræft som de tunge og det der satte det i perspektiv for hende var en trykkende fornemmelse i mine kæbe/bihuler, hvor næse-øre-halslægen intet fandt. da måtte hun stoppe mig og bede mig om at lægge mig ned, for hun blev ked af det...på mine vegne.Hun siger at det er centret for tungsind og gik i gang med hendes behandling og det hjalp.

Hun fortalte mange ting om sclerose, der gør at man bliver ædt op rent psykisk af sygdommen og hun sagde, at det havde jeg formået at kæmpe imod og jeg var stolt da jeg gik og følte virkelig hun kunne være den jeg kan få hjælp af. Og uanset hvad, så er det jo det der tæller. Hun fortalte mig at det virkede som om jeg havde piskesmæld og det kunne forklare ledsmerterne gennem mange år..siden jeg var 19-20 år. Jeg kom i tanke om da jeg kom hjem, at jeg kørte galt som 19-årig og der umiddelbart ikke skete noget, men jeg var da ikke i tvivl og efter hun har behandlet min nakke, så går det meget bedre med knæ og andre led. Så jeg GLÆDER mig til at se Berit igen og til de behandinger hun giver mig.

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Hende gad jeg godt besøge.. :) Hvor og hvor meget koster det mon ??


Knus og dejlig dag
Henriette

Anonym sagde ...

Det lyder som en effektiv behandling, jeg håber du får det bedre med en tur hos hende. Du er da også en fighter, tænk hvad du/I overkommer i det daglige for at hele showet kører og det gør det hos Jer, I er altid åbne og gæstfri både for os og jeg kan forstå både for børn og voksne, hvor I nu bor. Flot klaret.

Knus fra Jette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette:Det er så godt nok het ovre i vestjylland i noget der hedder Henne. Koster kr. for en time. Men det er så absolut det værd og man kan skrive til dem først og spørge lidt ind til havd de kan gøre. men det er både fysisk og psykisk og så er hun bare vildt dygtig og ekstremt spirituel, så hun fornemmer og ved ting hvor man tænker...hmmm.
Jette: Ja, det er vel sådan en familie kører, så har jeg bare lidt ekstra at tage hensyn til, men det går heldigvis fint ; )

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Der er linket til siden Henriette, så kan du selv gå ind og læse lidt om det ; )