28. maj 2012

36 år...

 Gaver fra mine 3 drenge; 2 parfumer, en kulmaske, en pudder, Nike Free sko
 Par Two bluse og bikinien var fra mine forældre,
 Gavekortene blev byttet om til mandelolie, 2 x neglelak, hårkur og en mascara og så en ny krimi.
Jeg fik en Dronning Magrethe rose og en perkula (staves det sådan?) der hænger ned fra altanen. Jeg fik 3 sorte Herstal olielamper og en meget fik porcelænsblomst af vores vennepar. Så begavet...jo det må man nok sige : )


...og jeg har haft en virkelig dejlig weekend. Gode gaver, gode sociale sammenkomster og solskin. Så kan jeg bestemt ikke forlange mere.
D. 25 var vi i skoven med vores naboer.
D. 26 havde vi fødselsdagsgæster til brunch, ungerne tog med mine svigerforældre hjem og vi havde eftermiddagen for os selv (en gave i sig selv) og om aftenen kom vores søde vennepar til middag og det nød jeg meget.
D. 27 slappede vi af, fik ordnet en masse i fælleshuset, vasket tøj mm. og lige omkring aftensmadstid blev vi spontant inviteret til grill sammenskud hos vores naboer. Vi var 3 hold naboer først og så kom der nogle forbi efter vi havde spist. Ungerne blev lagt i seng halv ti og havde det så dejligt i selskab med de andre børn. Så mødtes de voksne udefor vores huse og drak et par øl og snakkede. Der var tændt op i bålfaddet og stemningen var god.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Rikke

Ja dejligt med fine gaver, det hedder en fuchia den blomst du fik i en ampel, håber den får vand hver dag ligesom alt andet, du har da rigtig travlt med at vande som du siger. Herligt med en god weekend og gode naboer
Kram Jette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ahh ja. Den er faldet ned 2 gange nu, så jeg tør ikke hænge den op mere. Må se hvad jeg så skal gøre af den ; )