13. oktober 2009

Hyldebærsuppe med risengrød og masser af tid..


Det er hvad dagen er fyldt med i dag. Jeg har ikke lavet det store i dag. Har dog fået handlet lidt ind til madpakke til Preben. Nu hvor han er i vuggestuen og ikke i køkkenet, så skal der jo en madpakke med. Deres køkken er nemlig under renovation, så det kan bruges lidt mere effektivt til at lave mad til 80. Max blive hentet i vuggestuen af Farmor, Flemming og Bianca og så skal de i Rødovre Centret til noget efterårsferiesjov. Han sover sammen med Bianca hos dem i nat, så vi skal ikke så meget. Vi skal til Lyngby og finde en cykelhjelm til Preben og så hjem og samle seng til Lillebror. Så vil jeg lige ordne vinduer i soveværelset imens han gør det og så skal der ryddes lidt op derinde, så vi ikke roder sådan mere. Det bliver dejligt! I aften skal vi se filmen Taken, som kun kan anbefales. Den er med Liam Neeson og han er helt vildt god i den rolle.

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

John og jeg så filmen i forrige uge, og den er virkelig god. Jeg syntes det er herligt at I sådan lige her på det sidste inden fødslen, har en aften sammen kun I to. Nyd den og kram hinanden.. :)

Knus Henriette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: ja, jeg glæder mig også. Det er rigtig dejligt. Nu kommer Preben snart hjem og så skal vi til Lyngby....og så er der Metallica på P3og også på DR2 i aften, så det kunne også være vi skulle se det. Dejlig dag : )
Knus til dig

Jeannette Mariae sagde ...

Er det en ny film eller er den på DVD? Den ser godt nok spændende ud.

Knus ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Den er på dvd og den er vildt spændende og som Preben siger, så gør helten for en gang sin skyld nogle lidt vilde ting...skyder før han spørger. Faktisk ret fedt!