9. september 2009

En træt lille dreng

Lidt forkælelse trængte Max til, så han fik lidt zoneterapi og nus under tæerne : )
Trætheden lyste langt væk : )

Da jeg kom hjem fra engen var Elliott på besøg, som har gået på Max's stue, men er startet i børnehave nu. Vi har nemlig aftalt at tage ham med hjem en onsdag ind imellem, da de er lidt hængt op den dag hjemme hos ham og hvis altså drengene hygger sig.
Det var gået rigtig godt de tre kvarter de havde været hjemme. Ingen problemer. Eliott's mor kom halv seks og der var batteriet ved at være brugt op på begge drenge.
Vi skulle have suppe og Max var mildest talt vrøvlet over alting. Han græd for et godt ord og jeg tog ham ret hurtigt med i bad, da det nogle gange hjælper ham lidt. Men da græd han også hele tiden. Jeg gav ham tøj på og det gik rimeligt, så løb han ind til Preben og de satte sig til at se en babyeinstein. Efter lidt tid ville han godt have rugbrød og "mælkethe" og det sad jeg og fik med ham mens Preben gik i bad. Han fik lidt massage og lå helt stille og nød det.
Den blev da 19.40 inden han kom ind i seng og det tog heller ikke så lang tid. Men det er meget længe siden han har haft lignende ture. Om det så er middagssøvnen, der ikke har været lang nok, overstimulering eller hvad ved jeg ikke. Godt han sjældent rammes af sådanne ture. I morgen skal vi vist bare tage den helt med ro : )3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt at han faldt til ro, dejligt med massage, ja de to små har vel knoklet rundt, vi vil tage på tur til mandag aften, kan I have det godt til vi er hjemme igen. Kram fra Flemming og Farmor

Jeannette Mariae sagde ...

Og hvor er det så godt, at du så kan hjælpe ham til at finde ro.

Knus ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

F&F: Rigtig god tur. Nyd det : )
Jeg tror, at det vi oplevede igår er noget der sker, når dagen er for kompakt og ikke har små oaser med fred og ro, det har vi jo normalt. Det er Max vant til og derfor kan det godt være lidt for meget. Tænk på dem der lige kommer hjem og skal have mad eller til noget sport og så nærmest i seng. Puha siger jeg bare.

JM: Jeg har arbejdet meget med massage og stressfri/drillefri miljø på mit arbejde og jeg tror at ro i hverdagen, små stille aktiviteter, hvor man taler sammen er vigtige. Men berøring er bare godt, det mærkes tydeligt på Max : )